Proiectare si ofertare

Acesta este primul pas ce asigura livrarea unui produs perfect optimizat nevoilor si cerintelor tale. Echipa noastra iti ofera multe solutii si variante de produse, pentru a putea face cea mai buna alegere. Este important ca produsul ales sa se potriveasca proiectului tau si sa fie adaptat nevoilor tale.

Consultanta si masuratori

Echipa noastra acorda atentie sporita detaliilor si gasirii celei mai bune solutii pentru tine. Prin consultanta si masuratorile exacte efectuate de catre noi, vei avea parte de confort si siguranta in locuinta ta. Suntem pregatiti oricand sa iti venim in ajutor.

Transport si montaj

Transportul produselor spre locul de montaj este efectuat cu masini de ultima generatie, in conditii optime. Montajul este asigurat de catre echipa Comfort Home si vor fi montate folosind aparatura potrivita. Odata instalate, produsele vor fi verificate si tu te vei putea bucura de designul placut si confortul adus de acestea.

Garantie si post garantie

Produsele Comfort Home vin insotite de garantie in functie de produsul ales. Chiar daca oferim garantie pe un termen limitat, si atunci cand aceasta perioada se incheie, clientii nostri vor beneficia de post-garantie, la preturi minime si accesibile.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.