Schimbarea ferestrelor din PVC: tot ce trebuie sa stii

Schimbarea ferestrelor din PVC: tot ce trebuie sa stii

Schimbarea ferestrelor din PVC: tot ce trebuie sa stii 1024 683 comforthome

Ferestrele din PVC asigura confortul in interiorul locuintei tale. De aceea, acestea au nevoie de atentia ta si schimbarea lor dupa o perioada mai indelungata de timp. Schimbarea ferestrelor din PVC confectionate cu mult timp in urma si inlocuirea lor cu sisteme de ultima generatie vor da nu doar un design imbunatatit locuintei, cat si capacitate de izolare sporita.

Periodic, sunt dezvoltate noi tehnologii in fabricarea ferestrelor din PVC ce au scopul de a spori gradul de confort si siguranta prin sistemele de ferestre. Acesta este unul din motivele pentru care se recomanda o verificare a ferestrelor existente si posibil inlocuirea acestora.

Cum iti dai seama ca este nevoie de schimbarea ferestrelor din PVC?

Alegerea ferestrelor potrivite reprezinta o investitie pe termen lung. De aceea, in momentul in care acestea arata primele semne de uzura indelungata, este nevoie de o schimbare si inlocuire a acestora. Multe dintre aceste semne au un impact asupra confortului dumneavostra dar si al sigurantei. Aici veti gasi gateva dintre semnele ce va arata ca este nevoie sa faceti acest pas:

 • Observati pierderi de caldura in timpul iernii, iar locul din preajma ferestrelor este unul racoros. De asemenea, vara observati pierderea aerului rece din incapere.
 • Apa se infiltreaza intre sticlele de termopan ale ferestrei. Acesta este un semnal de alarma si trebuie actionat imediat prin inlocuirea ferestrelor vechi cu unele noi.
 • Sticla de termopan prezinta pete vizibile cauzate de diversi factori precum expunere la soare puternic, zgarieturi pe suprafata ferestrelor sau crapaturi.
 • Apar infiltratii ale apei printre tamplarie si peretii locuintei. Astfel, se recomanda schimbarea ferestrelor existente cu unele noi si asigurarea unei izolatii rezistente si de inalta calitate.

Cand te-ai decis sa faci acest pas si simti ca este nevoie de schimbarea ferestrelor din PVC, consulta o echipa de profesionisti pentru cele mai bune oferte si sfaturi. Fiecare client are cerinte speciale, personalizate nevoilor sale si defectelor ce necesita inlocuirea ferestrelor. La Comfort Home vei gasi intotdeauna o echipa pregatita sa iti vina in ajutor cu ferestre de ultima generatie si consultanta pe tot parcursul colaborarii, cat si dupa. Catalogul de produse este unul vast si iti permite sa alegi dintr-o gama variata de produse.

Leave a Reply

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.