RULOURI DIN ALUMINIU

Mizați pe confort, securitate si protectie termica instalând rulouri la dvs acasă.
Comfort Home oferă o gamă variată de rulouri care îndeplinesc cele mai exigente cerințe și sunt compatibile cu noile tendințe ale tehnologiei moderne « Smart Home ».

AVANTAJELE RULOURILOR EXTERIOARE

Izolație optimă
Rulourile va oferă o soluție etanșă și fonică.  Rulourile noastre oferă confort optim prin izolarea locuinței atât de frig, căldură și zgomot.

Toate modelele de rulouri sunt alcătuite din lamele perforate care filtrează lumina și asigură întuneric total atunci când sunt închise. In plus, covorasul ruloului reduce considerabil zgomotul din exterior și asigură un mediu de viață plăcut chiar și iarna.

Rulourile sunt o soluție dublă S: securitate și soliditate.
Comfort Home va asigura rulouri de lungă durată și foarte sigure. Acordăm o mare importanță furnizării de produse de înaltă calitate și durabile. Rulourile sunt testate pentru utilizare zilnică și repetată. Rulourile sunt echipate cu sisteme antifurt care împiedică ridicarea șorțului. Toate rulourile sunt echipate cu componente de înaltă calitate, care le garantează o viata indelungata.

Rulourile și tehnologia
Există mai multe tipuri de comenzi de deschidere și închidere pentru rulouri. Puteți opta pentru deschiderea manuală cu cablu, manivela, o manevră motorizată cu intrerupator. De asemenea, vă puteți controla rulourile de la distanță cu o deschidere radio motorizată sau cu un sistem de automatizare a casei. Acesta din urmă vă ofera un comfort deplin programând deschiderea și închiderea rulourilor de la serviciu sau din vacanta.

O soluție estetică
Rulourile noastre va oferă o soluție estetică oferind personaliatate caselor și apartamentelor. Toate modelele de rulouri pot fi personalizate prin culori sau accesorii. Sunt un adevărat element decorativ și ușurează viața de zi cu zi. Toate rulourile sunt compuse din lamele perforate care filtrează lumina în plină zi și garantează întunericul total atunci când sunt închise noaptea. Rulourile au un design contemporan și personalizat ce va modernizează locuința.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.