USI GARAJ REZIDENTIALE

Pentru a vă asigura exteriorul, a vă optimiza confortul zilnic și a îmbunătăți izolația termică și acustică a casei, am selectat cele mai bune uși de garaj.

Comfort Home vă oferă ușa de garaj care se va coordona perfect cu casa dvs.

În viziunea noastra, o ușă de garaj vă oferă siguranță, confort de utilizare și izolație. Descoperă în gama noastră noile tendințe care combină culorile și materialele personalizabile în funcție de gusturile tale și care îți vor permite să coordonezi deschiderile cu ușa din față sau poarta proprietății tale.

Usile de garaj sectionale. Solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Design funcțional și elegant

Ușor de utilizat și confort zilnic

 

Cu un spațiu liber, ușa de garaj montată în tavan eliberează spațiul interior lateral și vă permite să depozitați materialele pe laterale. Întotdeauna la nivel practic și ergonomic, cat si pentru o utilizare zilnică și durabila, ușa garajului a fost concepută astfel încât să puteți opera pur și simplu deschiderea și închiderea acesteia.

Opțional, instalarea unui motor pe ușa de garaj vă permite să acționați deschiderea și închiderea garajului de la distanță,printr-o telecomandă sau de pe telefonul smartphone. Acest lucru a fost gândit pentru a rămâne la volanul vehiculului dvs. în caz de ploaie!

 

Siguranța vă garantează liniștea sufletească

 

Pentru a vă proteja proprietatea, adăugăm un sistem certificat antiefracție la ușa de garaj. Acest sistem de blocare, care îndeplinește standardele actuale de securitate, vă garantează o ușă secțională care este foarte rezistentă împotriva încercărilor de intruziune.

Echipamentul ideal pentru a dormi liniștit!

În plus, cu sistemul nostru de prindere  anti-degete, nu există niciun risc pentru dvs. și copiii dvs. de a vă prinde degetele în ușa garajului.

Un instalator expert în apropierea dvs.

Prezenti în regiunea Oltenia, vă stăm la dispoziție pentru a realiza o instalare de calitate: cunoștințe recunoscute în materie de instalare, capacitate de reacție dovedită, materiale robuste și durabile, suport personalizat. Expertul Comfort Home este lângă tine!

De ce să alegeți o ușă de garaj secțională Comfort Home?

A doua cea mai importanta usa a unei case este garajul. Printr-un design elegant, o izolație termică optimă, o amprentă minimă și o securitate sporită împotriva intruziunilor, veți îmbunătăți garajul. Eleganța exteriorului dvs. este direct legată de alegerea materialelor și finisajelor instalate pe ușa secțională de garaj: hublouri pentru a lăsa lumina zilei, modele pentru a accentua designul, culori pentru a vă moderniza proprietatea. În plus față de izolația termică și fonică excelentă și siguranța maximă, este luată în considerare și partea practică a ușii de garaj: poarta de deschidere XXL vă facilitează intrarea și mersul pe jos sau cu bicicleta. Confort funcțional în cea mai pură formă! Descoperiți toate posibilitățile oferite de produsele din selecția Comfort Home din punct de vedere al materialelor, culorilor și desenelor și instalați ușa secțională de garaj în funcție de dorințele dumneavoastră.

Ușă secțională de garaj: culorile

Printr-un infinit de culori și combinații va puteti compune ușa secțională de garaj care vi se potrivește.

Ușă secțională de garaj: motorizarea

Odată cu integrarea unui sistem de automatizare, vă puteți controla de la distanță garajul și puteți beneficia de un confort de utilizare infailibil! Acționați deschiderea ușii de garaj fără a fi nevoie să părăsiți scaunul șoferului! Adăugarea sistemului de motorizare este extrem de practic în caz de ploaie și foarte sigură noaptea!

Uși de garaj tip rulou

Casa ta este situată lângă drum? Dimensiunile garajului dvs. sunt mici? Doriți să economisiți spațiu în garajul dvs.? Ușa de garaj tip rulou este formată dintr-un panou format din mai multe lamele din aluminiu care sunt atașate una de cealaltă. Lamelele funcționează pe același principiu ca și jaluzelele. Lamelele sunt înfășurate într-o cutie (interioară sau exterioară) amplasată în și nu generează niciun exces extern. Acestea asigura spațiu și funcționalitate pentru garajul dvs.

Avantajele ușilor noastre de garaj tip rulou

Foarte compactă, ușa de garaj tip rulou are avantajul că este adaptată la constrângerile de dimensiuni. Atât practic cât și funcțional, ușa tip rulou este soluția ideală dacă garajul dvs. are dimensiuni reduse.

Eliberarea maximă de spațiu

Pe măsură ce se ridică vertical , ușa tip rulou economisește cât mai mult spațiu posibil în garaj, lăsând la dispoziție pereții laterali și tavanul. Ușa rulantă vă permite să dați frâu liber dorințelor dvs. de planificare pentru o depozitare ideală a bunurilor, materialelor și echipamentelor dvs.

O ușă de garaj estetică si personalizată

Un element esențial al fațadei casei dvs., ușa de garaj tip rulou contribuie la designul armonios al casei dumneavoastră. Culoarea poate fi potrivită cu obloanele, poarta sau gardul dvs. Ca parte a proiectului dvs. de renovare personalizată, estetica dorită este, prin urmare, păstrată! Indiferent de tipul de instalare care trebuie realizat (montat la suprafață, sub tavan, sub buiandrug), ușa tip rulou se potrivește în configurația dvs. de garaj.

De asemenea, rețineți că ușa cu role se potrivește pe garaje care pot avea o lățime de până la 3900 mm.

Siguranța dvs. a fost luată în considerare

Ușile noastre de garaj tip rulou au fost studiate și proiectate pentru a îndeplini standardele actuale de siguranță: sisteme anti-cădere și de prindere a degetelor, blocare optimă etc. Atât de multe echipamente valoroase pentru a vă transforma garajul într-un spațiu protejat și sigur, facilitând în același timp funcționarea ușii. Ușa rulantă vă oferă comoditate totala în utilizare!

Calitate din punct de vedere al rezistentei si izolarii

Fabricată în principal din aluminiu, foaia ușii rulante vă oferă toate avantajele unui material ușor și rezistent. Rezistența sa la coroziune, atât apă, cât și aer, garantează longevitatea ușii.

Motorizare pentru un confort extraordinar al utilizatorului

Prin adăugarea unui sistem de motorizare, nu mai trebuie să ieșiți din mașină pentru a deschide garajul pe vremea rea. Deschiderea  se poate face printr-o telecomandă, un comutator, un cod digital, o cutie de chei sau smartphone-ul dvs. În cazul unei întreruperi a curentului electric, este integrat un sistem de manevră de urgență, astfel încât să puteți reasambla manual ușa automatizată a garajului.

Un instalator expert în apropierea dvs.

Prezenti în regiunea Oltenia, vă stăm la dispoziție pentru a realiza o instalare de calitate: cunoștințe recunoscute în materie de instalare, capacitate de reacție dovedită, materiale robuste și durabile, suport personalizat. Expertul Comfort Home este lângă tine!

De ce să alegeți o ușă de garaj tip rulou de la Comfort Home?

Combinați utilul, confortul si estetica cu instalarea unei uși de garaj tip rulou Comfort Home! Cu fixarea pe tavan sau în spatele buiandrugului, caseta usei de garaj eliberează peretele și tavanul pentru a vă lăsa un spațiu de depozitare generos. Cum funcționează ușile noastre personalizate? Lamelele izolante din aluminiu se rostogolesc într-o caseta printr-un sistem de șine de ghidare, care permite spațiu minim în interiorul garajului dvs. și, prin urmare, o utilizare rațională a spațiului. Ușa tip rulou este o piesa pe cât de discretă și izolantă! Un spațiu optimizat, confortabil, sigur și estetic este motto-ul Comfort Home pentru instalarea ușii de garaj personalizate!

Ușă de garaj tip rulou: culorile

Cu gama noastră largă de culori, este tot ce aveți nevoie pentru a vă imagina și a realiza ușa de garaj tip rulou din visele voastre. O varietate de lacuri suficient de dense pentru a vă coordona garajul cu celelalte incinte și tâmplărie exterioară din casa dvs.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.