UȘI SECȚIONALE INDUSTRIALE

Ușile secționale industriale de garaj sunt o soluție ideală pentru închiderea spațiilor industriale în situații specifice. Dimensiunile personalizate și utilizarea componentelor speciale ne permit să oferim diverse soluții tehnice, adaptate utilizării intense. Dispunem de o gama variata de usi industriale pentru spatii cu deschideri mari, usi pentru hale, usi metalice sectionale pentru service-uri auto si usi pentru garaje si depozite. Usile industriale detin un sistem ce poate fi actionat atat manual cat si elecric din telecomanda. Dimensiunile usilor pot fi personalizate. Acestea se caracterizeaza prin suprafete robuste si diversitate de proiectare. In plus, elementele vitrate atractive si usile usor de integrat asigura indeplinirea unei multitudini de aplicatii industriale. Fabricate în Cehia din cele mai bune materiale și motoare de calitate superioară, ușile industriale furnizate de Comfort Home sunt robuste și durabile. Datorită panourilor sandwich de 40 mm, ușile secționale industriale sunt, de asemenea, izolatoare, atât din punct de vedere fonic, cât și termic. De la studiul nevoilor dumneavoastră până la realizarea ușii secționale, Comfort Home vă sfătuiește și vă îndrumă pentru a găsi cel mai bun răspuns la nevoile dumneavoastră.

Securitate

În ceea ce privește siguranța, ușile secționale industriale sunt certificate conform standardului european EN 13.241-1, care reglementează obligațiile de siguranță ale ușilor și porților automate. Comfort Home furnizează cele mai bune echipamente și accesorii disponibile pentru a-și asigura ușile secționale industriale.

Personalizare

Toate ușile industriale Comfort Home pot fi personalizate pentru o redare estetică mai atractivă, în special în ceea ce privește vopsirea, cu întreaga paletă RAL disponibilă clienților noștri.

UȘI DE TRECERE

Ușile secționale industriale pot fi echipate cu uși de trecere care asigura o intrare suplimentară în clădire, fără a fi nevoie să deschideți intreaga usa. Sistemul de etanșare dublă asigură ușii o excelenta izolatie termica, păstrând căldura iarna și frigul vara. Ușa de trecere este echipată cu senzori de trecere.

UȘI DE INTRARE LATERALĂ

Ușile laterale de intrare pot fi o varianta suplimentara de acces. Aceste uși pot fi instalate ca o  alternativă de intrare de la uși secționale, păstrând totodata același design și aceleași proprietăți de izolare.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.