O gama larga, permanta ridicata!

Ferestre din PVC

Combină modernul cu naturalul. Cu formele lor elegante și finisajele de cea mai buna calitate, ferestrele din PVC aduc căldură interiorului dumneavoastră. Acestea asigura performanță termică sporită, design îmbunătățit prin coordonarea culorii tâmplăriei din PVC cu celelalte componente ale casei, cat si respectarea formelor de pe clădirile vechi și construcțiile moderne.

Avantajele ferestrelor din PVC
Soluții eficiente din punct de vedere al izolației termice, siguranței și confortului, ferestrele noastre din PVC răspund nevoilor specifice lucrării dvs. la un buget accesibil. Verificate la fiecare etapă de fabricație, tâmplăria noastră garantează durabilitatea în timp, deoarece au trecut cu succes toate testele de rezistență la aer, apă și vânt.

Făcut pe măsură pentru un design armonios
Ferestrele instalate de consilierii noștri tehnici sunt fabricate la dimensiunile dorite. Producatorul nostru ia în considerare toate formele posibile pentru deschiderile vitrate: ferestre pătrate și dreptunghiulare, tâmplărie cu forme de triunghi, trapez, sau rotunde.
Nu vă puneți întrebări cu privire la adaptabilitatea modelelor noastre de ferestre din PVC , indiferent dacă lucrarea este pentru o casă nouă sau presupune renovarea vechilor dvs. ferestre. Prin culorile ce imita lemnul, PVC-ul preia astfel aspectul lemnului, rămânând în același timp mai economic și mai ușor de întreținut. De asemenea, vă puteți personaliza tâmplăria din PVC cu culori simple sau cu un aspect din aluminiu.

Securitate optimă pentru casa ta
În plus față de dimensiunea și alegerea culorii, puteți alege pentru tâmplăria dvs. din PVC  geamurile (geamuri duble sau geamuri laminate), mânerul (cu cheie sau buton) și numărul de puncte de siguranță. Aceste diferite echipamente, garanții reale de robustețe, îmbunătățesc performanța ferestrei în ceea ce privește pericolului de efracție.

Profilul din PVC pentru o izolare eficientă
Ferestrele sunt realizate din PVC armat pentru a vă oferi o mai bună rezistenta și o siguranță sporită. Ferestrele noastre din PVC, care au până la 7 camere izolante, constituie astfel închideri ideale pentru a preveni posibile variații termice. Cu PVC, beneficiați de bariere reale împotriva frigului pentru o izolare termică și fonică perfectă!

În fruntea performanțelor termice
Bucurați-vă de confort atât vara cât și iarna în casa dumneavoastra! Performanța termică avansată a tâmplăriei din PVC satisface cele mai esențiale necesități și vă permite să realizați economii semnificative de energie, pe lângă faptul că si contribuie la bunăstarea dumneavoastră. In timp ce iarna acestea împiedică pierderea căldurii, în timpul sezonului cald, ferestrele din PVC îți păstrează casa rece.
Opteaza pentru o locuinta plăcuta pe tot parcursul anului, inclusiv când temperaturile variază foarte mult de la o zi la alta!

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.