O gama larga, permanta ridicata!

Ferestre mansarda

Fereastra de mansarda  reprezinta modalitatea moderna si estetica de a optimiza luminozitatea incaperilor. Aceasta asigura in acelasi timp luminarea si ventilatia necesara interiorului unei cladiri. In plus, ofera o priveliste libera catre exterior. Privita din exterior, fereastra de mansarda confera un aspect placut intregii cladiri.

Cu design modern sau clasic, fereastra mansardei necesita calitate superioara si  trebuie sa fie dotata cu toate functiile necesare bunei functionari. Orice fereasta de mansarda poate fi dotata cu sistem electric de control. Prin acesta, puteti actiona functia de inchidere sau de deschidere a ferestrei prin telecomanda. Astfel ca fereastra de mansarda a devenit un accesoriu smart si indispensabil al casei dumneavoastra.

Fereastra de mansarda permite blocarea in doua pozitii de intredeschis. Manerul este rigid si pozitionat strategic pentru o operare facila a ferestrei. Geamul poate fi curatat cu usurinta pe exterior deoarece fereastra poate fi rotita pana la 180 grade.

Fereastra pentru mansarda Comfort Home dispune de un sistem de siguranta inovator ce garanteaza rezistenta sporita la efractie. De asemenea, ferestrele din aluminiu sunt recunoscute gratie durabilitatii acestora, dar si a termoizolatiei garantate. Materialele de calitate folosite confera o izolatie sporita si o functionalitate indelungata a ferestrei dumneavoastra.

Nu veti mai fi niciodata nevoit sa va faceti griji referitoare la uitarea ferestrelor deschise in caz de furtuna. Acestea pot fi echipate cu senzor de ploaie ce inchide automat fereastra la detectarea primelor picaturi de ploaie. Va punem la dispozitie o gama variata de ferestre de mansarda ce permit alegerea corecta si personalizarea ferestrei dorite. Acestea pot fi alese in functie de caracterul camerei si unghiul de instalare.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.