O gama larga, permanta ridicata!

Ferestre din aluminiu

Fiind, un element cheie în decorarea fațadei și a interiorului casei dvs, fereastra joacă, de asemenea, un rol esențial în buna izolare. Ergonomica și estetica, tâmplăria noastră din aluminiu îndeplinește cele mai originale cerințe arhitecturale, captând în același timp lumina.

Avantajele ferestrelor noastre din aluminiu

Printre numeroasele beneficii estetice oferite de instalarea tamplariei din aluminiu mentionam:

-Castig maxim in claritate si luminozitate;
-Extinderea interiorului la exterior;
-Design elegant pentru a sublinia caracterul proprietatii dvs.

Echipate cu profile subțiri și discrete pentru a optimiza transmisia luminii de zi cât mai mult posibil, ferestrele noastre din aluminiu, sunt disponibile într-o gamă largă de culori, forme și stiluri. Accesoriile sunt furnizate în aceeași culoare cu tâmplăria, pentru a respecta armonia vizuală dorită. Suficient pentru a se amesteca perfect cu decorul habitatului tău interior! Pe lângă îmbunătățirea performanțelor termice și sonore, investiția făcută în ferestrele dvs. vă poate creste valoarea în contextul vânzării viitoare a proprietății dvs.

Estetica îmbunătățită prin adăugarea de luminozitate

Un design elegant, cu o deschidere frumoasă spre exterior (sau mai multe), va imbunatateste cu siguranță locuinta. Minimalismul profilelor din aluminiu , permite intrarea luminii în interiorul proprietății dumneavoastră.

Garanția unei tâmplării unice cu o gamă largă de finisaje

Întreaga gamă de culori RAL este disponibilă în strat de pulbere pe aluminiu. Atașat personalizării proiectului dvs. până în cele mai mici detalii, vă oferim multe nuanțe complementare. Perfect pentru armonizarea ferestrelor cu culorile fațadei exterioare! În total, aveți o lista de 300 de culori pentru a vă personaliza tâmplăria în funcție de dorințele dumneavoastră. De asemenea, puteți opta pentru bicolore nelimitate: interior / exterior sau invers. Ferestrele din aluminiu încorporează sisteme cu bariera termică pentru a preveni pierderile de căldură.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.