9 sfaturi pentru alegerea celei mai bune metode de imprejmuire a casei

9 sfaturi pentru alegerea celei mai bune metode de imprejmuire a casei

9 sfaturi pentru alegerea celei mai bune metode de imprejmuire a casei 1024 683 comforthome

Orice casa realizata trebuie completata de un sistem de gard si porti ce aii confera siguranta si protectie. Alegerea celei mai bune metode de imprejmuire a casei trebuie sa fie o completare a designului si aspectul exterior al casei tale. Un sistem complet de imprejmuire este mai mult decat un mijloc de acces catre locuinta, ci este si un prim element observat de persoanele ce se afla in preajma.

Mai jos veti gasi un ghid util cu sfaturi de care puteti tine cont atunci cand alegeti imprejmuirea casei. Dupa ce il veti parcurge, veti putea face cea mai potrivita alegere spatiului dumneavoastra.

 1. Alegerea materialului- cel mai bun material trebuie sa asigure rezistenta indelungata la factorii meteorologici, calitate sportita si concept modern. De asemenea, se recomanda alegerea unui material ce completeaza designul exterior al casei.
 2. Cale de acces- imprejmuirea si portile sunt in primul rand o cale de acces catre curtea casei tale. O imprejmuire potrivita trebuie sa ofere senzatia de spatiu marit si utilizarea cu usurinta a spatiului din curte.
 3. Eficienta in timp- intotdeauna pot aparea costuri suplimentare neprevazute. De aceea, pe parcurs pot aparea costuri de remediere sau inlocuire de care trebuie sa tii cont.
 4. Poarta pentru acces pietonal si acces auto- aceste 2 elemente sunt foarte importante si trebuie alese in functie de spatiul pus la dispozitie si aspectul vizual.
 5. Accesorii speciale pentru fiecare metoda de imprejmuire- o varianta automatizata a portilor impune un sistem de cabluri necesara functionalitatii acestora. Acest aspect trebuie inclus in proiect inca din stadiul de constructie a fundatiilor si stalpilor.
 6. Fenomene meteo si factori externi- vant, ploaie, ninsoare, soare puternic. Acesti factori sunt importanti in alegerea corecta a dimensiunilor portilor si sistemelor de automatizare si miscare.
 7. Fundatia sistemului de imprejmuire- existenta unei fundatii de beton este esentiala pentru sustinerea si rezistenta in timp. De asemenea, stalpii pot fi realizati din beton sau din metal.
 8. O alegere personalizata si reprezentativa- exista o gama variata de metode de imprejmuire a casei, insa modelul ales trebuie sa fie conform gusturilor si preferintelor tale.
 9. Buget si consultanta specializata- intotdeauna trebuie sa tii cont de bugetul si costurile alocate. Totodata, apeleaza cu incredere la o echipa specializata ce iti poate oferi sfaturi practice si utile proiectului tau.

Leave a Reply

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.